Micul Prinț: Fă-mi o planetă!

Micul Prinț: Fă-mi o planetă!

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie ale clientilor)

 

Producător: Ludonaute

Construiește o planetă!

 

 

 

89.00 lei

Micul Prinț: Fă-mi o planetă! este jocul în care îți vei construi o planetă, pentru a oferi găzduire  animalelor – vulpea, oaia, elefantul și șarpele. Ai grija însă să nu fie prea mulți vulcani sau copaci baobab!
În fiecare rundă, primul jucator alege unul din cele patru teancuri de cartonașe  și ia de acolo un număr de cartonașe egal cu numărul de jucatori. Alege unul din ele și alege un alt jucator care să aleagă, la rândul său, un cartonas. Acest nou jucător ia cartonașul si începe să construiască o planeta în fața sa. Apoi alege alt jucator, și tot așa până când fiecare primește un cartonaș. Ultimul jucator va lua singurul cartonas ramas si va deveni primul jucator in tura urmatoare.
Există reguli și sancțiuni dacă acestea sunt încălcate – cum ar fi dacă ai mai mult de 2 copaci baobab pe planeta ta, aceasta este pusă în pericol.
Câștigătorul jocului este cel care reușește după contruirea tuturor planetelor să strângă cele mai multe puncte.
Micul Prinț: Fă-mi o planetă! este un joc distractiv, de familie, ce dezvoltă abilitățile logico-matematice și de strategie.

Specificații tehnice

Dimensiuni produs cm (L *l *h) 23 *16 *5 cm
Greutate 581 g
Vârstă 8+ ani

Ce conține jocul

80 cartonașe
5 jetoane
1 regulament

1 recenzie pentru Micul Prinț: Fă-mi o planetă!

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Georgiana

    Regulile sunt foarte bine explicate și l-am ințeles repede. Trebuie sa faci calcule, dar numai la final si e destul de amuzant pentru ca e si o parte de nororc, dar si strategie în alegerea pieselor. L-am jucat de câteva ori consecutiv si e un joc bun pentru a intra în lumea jocurilor de acest fel.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//]]>