Boardgames


Jocuri de ascuțit mintea


Pentru pasionații
 de BOARD GAMES


Monopoly este un joc clasic, inventat în 1904. Ediția de colecție Game of Thrones păstrează mecanicile de joc în timp ce aduce universului personajelor lui George R.R. Martin.

Garile sunt Casele Baratheon, Targaryen, Stark si Lannister iar Utilitatile sunt Zidul si Desertul Rosu. Casele si Hotelurile sunt acum Sate si Fortarete personalizate. Contine 6 pioni de colectie cu trimitere la Urzeala Tronurilor.

În jocul Cyclades jucătorii trebuie să “cumpere” bunăvoința zeilor pentru a fi primii care construiesc două orașe în insulele Greciei antice (Cyclades). Ca să ajungi câștigător este nevoie de respect pentru zei. Jerfele aduse de un jucător nu pot fi doar pentru un zeu, el trebuind să facă sacrificii pentru toți cinci. 

În fiecare tură, jucătorii licitează pentru mila zeilor, însă doar un singur jucator poate beneficia de protecția unui zeu într-o anumită tură. Ares, Pseidon, Zeus, Atena și Apolo sunt cei cinci zei pe care vei încerca să-i îmbunezi pe parcusul jocului.

Într-o galaxie îndepărtată au nevoie de canalizări. Corporation incorporated le construiește. Toată lumea știe șoferii lor – bărbați și femei fără frică care ar merge până la capătu Universului după bani. Tu trebuie să li te alături. Vei avea accces la componente de nave prefabricate făcute pentru canalizări. Poți construi o nava destul de rezistentă? Destul de armată pentru a face față piraților? Destul de mare pentru a căra un număr mare de oameni și marfă? Destul de rapidă ca să ajungi acolo primul?

Regele din Tokyo reprezintă un joc de societate, în care fiecare jucator reprezinta un monstru Kaiju – monstrii mutanti, roboti giganti si extraterestii. Aceștia se vor lupta pentru a fi Regele din Tokyo. În funcție de ce simboluri găsești pe zaruri, te poți hotărî ce vrei să păstrezi și ce nu.

Este un joc distractiv, ce presupune socializare și strategie, potrivit pentru o zi cu prietenii.

//]]>